Vårens omgång av musikquiz startar kl. 18.30. Anmäl erat lag redan nu för att få plats, max 6 personer/lag.
Vi har bjudit in Västerås Destilleri för en exklusiv och smakrik upplevelse! Under två timmar får ni följa med på en resa genom ginens värld.
Kvällen börjar med en välkomponerad fördrink, följt av en djupdykning i fyra noggrant utvalda ginsorter från destilleriet. Ni får lära er om hantverket bakom varje droppe, från ingredienser till destillationsprocess, och hur ni bäst kombinerar gin med olika mixers och smaker.
En perfekt aktivitet för ginälskare och nyfikna livsnjutare! Begränsat antal platser – säkra din plats redan idag!
Tid: 17.00 (Provningen tar ca 2h)
Plats: Café Jernvägen
Pris: 449 kr/p
Lägg till 3-rätters vid bokning för 349 kr/p
Förrätt:
Ceviche på torsk, med avokado, mango och lime. Serveras med chilimajonnäs och koriander.
Varmrätt:
Ört och vitlöksmarinerad flankstek serveras med rostad potatis och rotfrukter samt rödvinssås och vitlökscreme.
Dessert:
Chokladpannacotta serveras med hallonmousse. Toppas med marängflarn.
Vi har bjudit in Västerås Destilleri för en exklusiv och smakrik upplevelse! Under två timmar får ni följa med på en resa genom ginens värld.
Kvällen börjar med en välkomponerad fördrink, följt av en djupdykning i fyra noggrant utvalda ginsorter från destilleriet. Ni får lära er om hantverket bakom varje droppe, från ingredienser till destillationsprocess, och hur ni bäst kombinerar gin med olika mixers och smaker.
En perfekt aktivitet för ginälskare och nyfikna livsnjutare! Begränsat antal platser – säkra din plats redan idag!
Tid: 17.00 (provningen tar ca 2h)
Plats: Café Jernvägen
Pris: 449 kr/p
Lägg till 3-rätters vid bokning för 349 kr/p
Förrätt:
Ceviche på torsk, med avokado, mango och lime. Serveras med chilimajonnäs och koriander.
Varmrätt:
Ört och vitlöksmarinerad flankstek serveras med rostad potatis och rotfrukter samt rödvinssås och vitlökscreme.
Dessert:
Chokladpannacotta serveras med hallonmousse. Toppas med marängflarn.
Förrätt:
Ceviche på torsk, med avokado, mango och lime. Serveras med chilimajonnäs och koriander.
Varmrätt:
Ört och vitlöksmarinerad flankstek serveras med rostad potatis och rotfrukter samt rödvinssås och vitlökscreme.
Dessert:
Chokladpannacotta serveras med hallonmousse. Toppas med marängflarn.
Ölprovning med Kalle Hellstrand kl. 17.00, ni får testa 5 olika sorter. Temat går vi ut med inom kort.
Förrätt:
Ceviche på torsk, med avokado, mango och lime. Serveras med chilimajonnäs och koriander.
Varmrätt:
Ört och vitlöksmarinerad flankstek serveras med rostad potatis och rotfrukter samt rödvinssås och vitlökscreme.
Dessert:
Chokladpannacotta serveras med hallonmousse. Toppas med marängflarn.
Start för våra roséonsdagar fr. 16.00, varje onsdag hela sommaren ut. En flaska rosé för 199 kr.
Ölprovningar
Hos oss kan du boka ölprovningar. Vi tar emot större och mindre sällskap (minimum 6 personer). Boka med vännerna, företaget eller anmäl dig till en öppen ölprovning.
Boka din ölprovning genom att ringa oss på 0224-105 50 eller maila till bistrojernvagenisala@gmail.com.
Dom öppna ölprovningarna startar i höst igen!